HOROR U GLAVNOM GRADU SRBIJE: Veliki požar u krugu beogradske bolnice, ima mrtvih, stigle su prve snimke s lica mjesta... (VIDEO)

Kako javljaju srbijanski mediji, do požara je došlo kada se zapalila peć u jednom od stanova.

  • Hronika

  • 07. Feb. 2022  07. Feb. 2022

  • 0

U požaru koji je noćas izbio u krugu Infektivne klinike u Beogradu jedna osoba je izgubila život, a jedna je teže povrijeđena.

Kako su svjedoci i vatrogasci rekli za "Nova.rs", osoba koja je teže povrijeđena prevezena je na Vojnomedicinsku akademiju.

Do požara je došlo u stambenoj zgradi koja se nalazi u krugu Infektivne klinike, ali sama klinika nije bila zahvaćena stihijom.

Kako javljaju srbijanski mediji, do požara je došlo kada se zapalila peć u jednom od stanova.

Vatra se ubrzo proširila na ostatak zgrade.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...