DVA HDZ-a I DANAS ĆE SE BAVITI IZBORNIM ZAKONOM BiH: Njihov plan je....

Predsjedništvo HDZ-a BiH i HDZ-a RH razgovarat će o aktualnoj političkoj situaciji te o održanim sastancima oko izmjene Izbornog zakona BiH.

  • Vijesti

  • 07. Feb. 2022  07. Feb. 2022

  • 10

HDZ BiH održat će danas sjednicu Predsjedništva u Mostaru s početkom u 11 sati.

Kako je navedeno, predsjedništvo HDZ-a BiH na sjednici će razgovarati o održanim sastancima oko izmjene Izbornog zakona BiH, aktivnostima na pripremi Izvanrednog zasjedanja Hrvatskog narodnog sabora.

Također u 12 sati održat će se zajednička sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH i HDZ RH, putem videolinka.

Predsjedništvo HDZ-a BiH i HDZ-a RH razgovarat će o aktualnoj političkoj situaciji te o održanim sastancima oko izmjene Izbornog zakona BiH.

Nakon toga planirana je i proširena sjednica Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora (HNS) BiH u 14 sati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...