"SB" NA LICU MJESTA: Dragan Čović o formiranju VSTV-a RS-a - "Nemam problema s tim sve dok..." (FOTO)

Čović je rekao da se od Neuma do danas se ništa nije promijenilo.

  • Vijesti

  • 10. Feb. 2022  10. Feb. 2022

  • 5

Dragan Čović, predsjednik HDZ-a, prije početka današnjih razgovora o izbornom zakonu na druženju sa novinarima govori o aktuelnim političkim temama.

Čović je rekao da se od Neuma do danas se ništa nije promijenilo.

“Ja i kolega Izetbegović mislim da nemamo pravo više sazivati sastanak. Zbog toga su se odlučili da pozive za nove razgovore upute kolege Konaković i Radončić”, kazao je Čović.

Što se tiče Hrvata to više nisu dileme nego aksiomi, usaglašeni.

Čović o ideji formiranja VSTV-a RS-a:

“Ja sam više puta kazao da sve ono što je sukladno Ustavu BiH meni nije problematično, a struka neka kaže šta je to. To struka zna bolje od Dragana. Postoji Ustavni sud koji to treba komentirati tako da nemam problema sa tim i tom i svakom drugom incijativom dok je god sukladno sa Ustavom BiH", prenosi N1.

Reporter "Slobodne Bosne" je zabilježio detalje sa pressa, pogledajte u galeriji!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...