GOSTI HOTELA ISKAČU KROZ PROZOR BJEŽEĆI OD POŽARA: Povrijeđeno najmanje devet ljudi (VIDEO)

Lokalni mediji javili su da je još najmanje jedna osoba morala da iskoči da bi pobjegla od vatre.

  • Hronika

  • 12. Feb. 2022  12. Feb. 2022

  • 0

U požaru koji je danas izbio u centru Barcelone povrijeđeno je najmanje devet osoba, od kojih se jedna nalazi u kritičnom stanju, saopćila je španska služba za hitne slučajeve.

Katalonska televizija prikazala je snimak, očigledno snimljen mobilnim telefonom, kako jedna osoba skače sa prozora na trećem spratu na dušeke koji su bili postavljeni na trotoaru da bi ublažili udar,  prenio je AP.

Lokalni mediji javili su da je još najmanje jedna osoba morala da iskoči da bi pobjegla od vatre.

Portparolka Hitne pomoći Zulma Ica rekla je da su pored jednog muškarca koji je u kritičnom, još dvije osobe u teškom stanju, prenio je RTS.

Policija istražuje uzrok požara.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...