AVDO AVDIĆ SA UKRAJINSKOG AERODROMA: "Strani državljani napuštaju tu zemlju u velikom broju..." (VIDEO)

Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski poručio je građanima da ostanu mirni i da pokažu jedinstvo.

  • Vijesti

  • 13. Feb. 2022  13. Feb. 2022

  • 6

Uslijed tenzija između Rusije i Ukrajine nekoliko hiljada Ukrajinaca okupilo se u Kijevu kako bi pokazali jedinstvo zbog navodne prijetnje od ruske invazije, javlja O kanal.

Demonstranti su organizovali protestnu šetnju kroz centar Kijeva i uzvikivali "Slava Ukrajini" , te nosili transparente na kojima piše "Napadač mora umrijeti" i "Ukrajinci će se oduprijeti", prenosi Reuters. Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski poručio je građanima da ostanu mirni i da pokažu jedinstvo.

U Ukrajini je i ekipa O kanala gdje su na aerodromu zabilježili gužve u pokušaju stranih državljana da napuste tu zemlju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...