EFEKTNA KOMBINACIJA: Severina u gležnjačama s iglenom potpeticom u boji koja je ove sezone veliki trend (FOTO)

Bijele čizme i gležnjače ove su sezone veliki trend.

  • Žena

  • 14. Feb. 2022  14. Feb. 2022

  • 0

Sa svakim novim odjevnim izdanjem Severina potvrđuje svoj status hrvatske modne ikone, pa i onda kada nosi svakodnevna casual izdanja. Karizmatičnoj pjevačici jednostavno sve dobro pristaje, a ona svaki stajling nosi s puno stila i stava.

Pohvale je dobila i za svoje modne izdanje u trapericama na novoj fotografiji koju je objavila na Instagramu. Na fotografiji snimljenoj u Beogradu Severini društvo prave Goran Bregović, muzički producent Filip Miletić i menadžer Tomica Petrović. Severina je tako dala naslutiti da priprema novu muziku što je obradovalo njene obožavatelje.

Les trois mousquetaires, na francuskom je napisala pjevačica uz fotografiju, u prijevodu na naš jezik tri mušketira. Kao i uvijek, pažnju je privukla i svojim odjevnim izdanjem, ležernim, a opet ženstvenim i efektnim.

Severina nosi majicu modne kuće Dolce & Gabanna (395 eura, oko 2975 kuna)Severina nosi majicu modne kuće Dolce & Gabanna (395 eura) (Foto: www.dolcegabbana.com)

Uz bijelu majicu s crnim natpisom "90's supermodel" modne kuće Dolce & Gabanna nosila je dvobojne svijetloplave traperice širih nogavica te uz njih odlične gležnjače s visokom iglenom potpeticom i bijele sokne. Riječ je o modelu gležnjača na špic od lakirane kože koje sa strane imaju patentni zatvarač, a zanimljive su i zbog toga što su bijele.

To možda nije boja za svaki dan, ali bijele čizme i gležnjače ove su sezone veliki trend, pa i "ozbiljna" konkurencija crnim modelima koji su možda više nosivi, ali bijeli modeli su baš nekako šik i zanimljivi, piše Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...