ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ TVRDI: "Vidim sebe u svakom pokretu koji će doprinijeti razvoju Crne Gore..."

On je saopčio i da neće biti poslanik u crnogorskom parlamentu koji je, kako je ocijenio, postao nedostojna priča za građane.

  • Regija

  • 14. Feb. 2022  14. Feb. 2022

  • 0

"Sebe vidim u svakom pokretu koji će doprinijeti razvoju Crne Gore." To je odgovorio predsjednik Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Zdravko Krivokapić na pitanje da li vidi sebe u novom pokretu koji su najavili ministri finansija i ekonomskog razvoja Milojko Spajić i Jakov Milatović.

"Vidim sebe u svakom pokretu koji će doprinijeti razvoju Crne Gore, da se, kao danas, premjestimo s mjesta na mjesto za najmanje vrijeme, da to bude dostupno svakom građaninu i da ostanemo na svojim ognjištima", rekao je Krivokapić novinarima, nakon otvaranja žičare K7 u Kolašinu.

On je saopćio i da neće biti poslanik u crnogorskom parlamentu koji je, kako je ocijenio, postao nedostojna priča za građane.

Smatra da je politika raseljavanja građana Crne Gore sa ognjišta jedan od razloga siromaštva Crne Gore. 

Komentarišući rast izdvajanja za socijalna davanja u ovoj godini, koja je inače izborna, Krivokapić je pojasnio da se to desilo zbog nerealizacije brojnih zahtjeva od prošle godine, te da to nema nikakve veze s izborima.

"Svako rješenje će moći da se vidi", rekao je Krivokapić, podsjećajući kako je 2019. taj fond bio oko dva miliona eura, što tada nikome nije smetalo.

"Zar je loše građaninu dati ono što nema", rekao je Krivokapić, navodeći kako bi budućeg premijera trebalo pitati zašto nema priče o Pandora-papirima, navodi Antena M.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...