CRISTIANO SE ISKAZAO: Georgina pokazala što joj je Ronaldo poklonio za Valentinovo, sve su začinili…

Nogometaš Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo uživa u ljubavi s odabranicom života.

  • Show

  • 15. Feb. 2022  15. Feb. 2022

  • 0

Da su zaljubljeniji no ikada, nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova Georgina Rodriguez još su jednom svima pokazali putem društvenih mreža na samo Valentinovo.

"Sretno ti Valentinovo, ljubavi moja", napisao je Ronaldo uz fotku na kojoj ljubi odabranicu svog srca, a u samo par sati skupio je više od sedam miliona lajkova. "Neka nam ljubavi nikada ne nedostaje da se osjećamo živima. Bezuvjetna ljubav", napisala je Georgina na svom Instagramu uz nekoliko fotografija na kojima pozira s Cristianom, ali i cijelom svojom porodicom.

Mnogi su primijetili i kako je na Dan zaljubljenih dobila ogroman buket ruža.

Ronaldo i Georgina objavili su da čekaju blizance krajem oktobra prošle godine, a fotka kojom su na Instagramu potvrdili trudnoću sada ima više od 30 miliona lajkova. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...