DUŠANKA MAJKIĆ ODAVNO NIJE BILA OVAKO LJUTA: "Komšić samo gleda s koje će strane..!" 

Iz Komšićevih poteza izvire strah da će Bošnjaci morati, ako ne žele da žrtvuju BiH, morati da žrtvuju Željka Komšića, poručila je danas Dušanka Majkić.

  • Politika

  • 15. Feb. 2022  15. Feb. 2022

  • 25

"Željko Komšić, predsjedavajući Predsjedništva BiH, ne čini ništa da bi smirio uzburkane strasti u ovoj zemlji, nego naprotiv on gleda uvijek sa koje strane će potpaliti vatru", rekla je Dušanka Majkić, delegat SNSD-a u Domu naroda parlamenta BiH. 

Komentarišući postupak Komšića, koji je danas uputio čestitku predsjednici Kosova Vjosi Osmani povodom Dana nezavisnosti Republike Kosovo, Majkićeva je rekla da Komšić strahuje za svoju poziciju. 

"On je u strahu od izmjena Izbornog zakona koje bi njega dovele u krajnje nepovoljan položaj da ne može glumiti hrvatskog predsjednika što je činio do sada", kazala je Majkićeva. 

Dodala je da Komšić kaže jedno pa napravi drugo. 

"Ili uradi nešto pa poslije nalazi razlog zašto je to uradio ali uvijek tražeći krivicu na srpskoj strani. On je krajnje nepouzdan čovjek, u njegove izjave i njegova djela nikad čovjek ne može izvući stvarni smisao", rekla je Majkićeva, dodajući da iz svega toga izvire Komšićev strah da više neće biti na poziciji na kojoj se nalazi. 

"I da će Bošnjaci morati, ako ne žele da žrtvuju BiH, morati da žrtvuju Željka Komšića", zaključila je Majkićeva za "Nezavisne novine".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 25

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...