SAMA SA SOBOM: Toliko je zaljubljena u sebe da joj ne treba momak - "Uzbudim se..." (FOTO)

Luana Sandien tvrdi da joj ne treba dečko jer je toliko zaljubljena u sebe. Dodaje da joj dečko ne treba da bi doživjela seksualni užitak, a otkrila je i da je sama uživala u Valentinovu.

  • Sex i grad

  • 17. Feb. 2022  17. Feb. 2022

  • 0

"Kada se vidim u ogledalu, već sam uzbuđena", rekla je Luana Sandien iz Brazila.

Kaže i kako trenutno ne razmišlja o vezi s nekim drugim.

"Sama sam sa sobom. To je najbolja stvar koju žena može učiniti za sebe. Autoseksualnost znači da sam privlačna sama sebi. Uvijek sam se tako osjećala, samo nisam znala da postoji ime za to", tvrdi manekenka.

"Iako to možda nije istina za sve, općenito se osjećamo više seksualno i uzbuđeno kada osjećamo da smo sami sebi seksi", dodala je, prenosi The Sun.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...