O OVOME BRUJI ŠPANIJA: Zvijezda Barcelone zaigrala u čudnom dresu, u klubu otkrili grešku…

Jedan detalj izazvao je veću medijsku pažnju od same utakmice i rezultata.

  • Sport

  • 19. Feb. 2022  

  • 0

Ferran Torres, napadač Barcelone u četvrtak je igrao protiv Napolija u Europskoj ligi (1:1) u čudnom dresu. Medijski čak i više od same utakmice veću pozornost privukao je dres u kojem je nastupao Ferran Torres.

Naime, u drugom poluvremenu je Torres nastupao u majici bez klupskog grba i bez oznake proizvođača, Nike. Čak i da nije riječ o Barceloni, bilo bi čudno, ali kada uzmemo u obzir da se radi o klubu takvog ugleda i povijesti, pa onda o utakmici koja nije pripremna, već je štoviše u jednom od UEFA-inih natjecanja, čuđenje je još i veće. Posebno što se pregledom snimki utvrdilo da je u prvom poluvremenu nastupao u “normalnoj”, uobičajenoj majici ovog kluba. Međutim, u poluvremenu se navodno mijenjao za majicu s nekim od nogometaša Napolija. Ništa čudno, ali od kuda onda u drugom dijelu majica bez grba kluba i oznake Nikea.

Španjolski dnevnik AS je otkrio je da je Torres u prvom poluvremenu igrao u majici koja je imala štamparsku pogrešku, pa su se u svlačionici odlučili bolje za ovakvu varijantu, nego da riskiraju kaznu Nikea. Jedino nije otkriveno, o kakvoj je grešci riječ.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...