ZIMA POKAZUJE ZUBE: Jutarnji minusi, kiša, snijeg i olujni udari vjetra, sve do…

Danas se u našoj zemlji očekuje pretežno oblačno vrijeme s kišom.

  • Vijesti

  • 20. Feb. 2022  

  • 0

Poslijepodne prestanak padavina i razvedravanje u Posavini i Krajini, a u ostatku zemlje do kraja dana ili tokom noći. Jutarnja temperatura od 1 do 7, a dnevna od 4 do 14°C.

U ponedjeljak pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne slaba kiša je moguća u Hercegovini. Do kraja dana ili u večernjim satima kiša u cijeloj zemlji. Lokalno je moguća i pojava grmljavine. U višim područjima centralne i istočne Bosne i na planinama očekuje se susnježica ili snijeg. U kasnim večernjim satima u nizinama centralne i istočne Bosne susnježica ili snijeg su moguću i u nizinama. Krajem dana i tokom noći vjetar u skretanju na sjeverni, pri čemu se u Bosni očekuju jaki do olujni udari vjetra. Jutarnja temperatura od 4 do 10, a dnevna od 8 do 18°C.

U utorak pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini, Posavini i Krajini postepeno razvedravanje tokom dana. U ranim jutarnjim satima kiša u Hercegovini, a u istočnim i djelimično centralnim područjima Bosne susnježica ili snijeg. Tokom dana u Bosni lokalno slaba kiša. Vjetar u Bosni umjeren do pojačan sjeverni, a u Hercegovini jaka bura. Jutarnja temperatura od -3 do 3, a dnevna od 2 do 12°C.

U srijedu u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, razvedravanje poslijepodne. U Hercegovini pretežno vedro. Jutarnja temperatura od -2 do 4, a dnevna od 3 do 14°C.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...