DRAŠKO STANIVUKOVIĆ RASKRINKAVA NEPRAVILNOSTI NA IZBORIMA ZA MJESNE ZAJEDNICE: "Ljudi nema na spisku..." (VIDEO)

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković jutros je imao problema

  • Politika

  • 20. Feb. 2022  20. Feb. 2022

  • 3

U Banjoj Luci danas se održavaju izbori za mjesne zajednice. Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković jutros je imao problema jer ga nije bilo na spisku za glasanje. Nekoliko sati kasnije je uspio glasati.

Međutim, uslijedili su novi problemi. U jednoj mjesnoj zajednici dvojica mještana nisu mogli da glasaju jer je neko prije njih to uradio odnosno glasao u njihovo ime.

"Umjesto njih glasali su drugi ljudi, dok se imena nekih nisu nalazila na biračkim spiskovima. Trenutno stanje u Donjoj Piskavici, a slične nepravilnosti uočene su i u drugim mjesnim zajednicama", poručio je Stanivuković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...