STANIVUKOVIĆ KAO MILORAD DODIK ONOMAD: "Pobijedio sam u 43 mjesne zajednice, samo neka me pokušaju smijeniti"

“U 43 mjesne zajednice sam pobijedio kao gradonačelnik, PDP je pobijedio u samo sedam, sada smo pobijedili u 14. Što znači, da naša stranačka infrastruktura je narasla sa sedam na 14 mjesnih zajednica. To su egzaktni podaci.”

  • Mini market

  • 21. Feb. 2022  21. Feb. 2022

  • 1

Nakon što je predsjednik Gradskog odbora SNSD Vlado Đajić pozvao je Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke da podnese ostavku, Stanivuković mu je odgovorio da je u srijedu sjednica Skupštine grada, te pozivao SNSD da na dnevni red doda tačku o njegovom opozivu, prenosi N1.

“Mogu to da urade sad u srijedu ili bilo kada, ja ih pozivam, ali doživjet će debakl”, rekao je.

Naveo je i da je ovo teren na kojem još uvijek dominira režim.

“Čak i ako to učine pet minuta pred sjednicu”, kazao Stanivuković, uvažiće prijedlog većine u Skupštini dodaće tačku o svom opozivu u dnevni red sjednice. Gradonačelnik to može, ali koalicija u Skupštini za to, tvrdi, nema hrabrosti.

Čestitao je svima koji su postigli uspjeh na izborima Savjeta mjesnih zajednica.

“Očekujem da će ti ljudi, bez obzira iz koje političke organizacije dolazili, da će surađivati i sa skupštinom, i sa gradom i sa načelnicima i da ćemo imati važnu koheziju. Moja važna poruka je bez obzira ko je pobijedio i iz koje je mjesne zajednice ili političke organizacije, grad Banjaluka će posvećno da radi za svaku mjesnu zajednicu i nikakvi izbori ili veća izlaznost ili manje, ne mogu i ne smiju da grad Banjaluka posmatra mjesne zajednice na važan način i da ulaže ravnomjerno“, rekao je Stanivuković.

Nekoliko puta je ponovio:

“U 43 mjesne zajednice sam pobijedio kao gradonačelnik, PDP je pobijedio u samo sedam, sada smo pobijedili u 14. Što znači, da naša stranačka infrastruktura je narasla sa sedam na 14 mjesnih zajednica. To su egzaktni podaci.”

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...