BRUTALAN ODGOVOR NEYMARU: Ne trebaju nam velike zvijezde na kraju svojih karijera...

Niko nije sugerirao da Zlatan Ibrahimović ide u mirovinu kada je iz Los Angeles Galaxyja prešao u AC Milan 2019. kada mu je bilo 38 godina, kazao je Garber.

  • Sport

  • 24. Feb. 2022  

  • 0

Komesar sjevernoameričke nogometne MLS lige Don Garber izjavio je da ne žele imati imidž lige u koju dolaze igrači koji su na pragu okončanja karijere.

Time je odgovorio na Neymarovu izjavu da bi želio igrati u SAD-u prije okončanja karijere.

- Nije nam potrebno da nam dolaze velike zvijezde na kraju svojih karijera zato jer su odlučile da će se umiroviti u MLS-u, izjavio je Garber.

Dodao je da MLS želi mlade igrače koji su odlučili doći u ligu dok su na vrhuncu svojih karijera.

- Niko nije sugerirao da Zlatan Ibrahimović ide u mirovinu kada je iz Los Angeles Galaxyja prešao u AC Milan 2019. kada mu je bilo 38 godina. On je trenirao i igrao jednakom žestinom u MLS-u, kao što to radi u Serie A i nije mi jasno zašto se na to gleda drugačije, rekao je Garber.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...