VIDEO O KOJEM BRUJI SRBIJA: Vučićevi SNS-ovci došli na vrata poznatog glumca - nisu se dobro proveli…

Izbori se bliže, a akcije "od vrata do vrata" koje provode Vučićevi naprednjaci već su aktivne.

  • Regija

  • 25. Feb. 2022  

  • 2

Tako je jedan tim aktivista SNS-a ušao u zgradu poznatog glumca Bojana Dimitrijevića. Aktivisti nisu bili nimalo sretni što ih Dimitrijević snima.

- Je l' vi imate ovlaštenje da mene snimate?- upitao je jedan od dvoje aktivista.

- A ko ste vi da mi treba ovlaštenje da vas snimam? Gledam kako radite promo kampanju za SNS - odgovorio je glumac Bojan Dimitrijević, na šta mu je aktivista rekao da oni rade svo što je dozvoljeno po zakonu, ali da glumac nema prava da ih snima, jer mu "nisu dali odobrenje".

Potom je uslijedila rasprava između Dimitrijevića i aktiviste,a u jednom trenutku u raspravu se uključila i glumica Jelena Stupljanin, inače supruga Bojana Dimitrijevića, a naprednjaci su brže-bolje pobjegli sa lica mjesta.

Pogledajte video.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...