SLAVNA GLUMICA PORIJEKLOM IZ UKRAJINE EMOTIVNO: "Moja zemlja i narod su bombardovani..."

"Rat. Uvijek rat. Lideri koji ne mogu donijeti mir. Beskrajni velikan imperijalizma. I uvijek, narod plaća krvoprolićem i suzama",  napisala je Jovovich.

  • Show

  • 26. Feb. 2022  26. Feb. 2022

  • 0

Glumica Milla Jovovich, koja je porijeklom istovremeno i iz Ukrajine i Rusije, a čiji je djed bio iz Crne Gore, na Instagramu je komentarisala invaziju Rusije na Ukrajinu.

"Slomljena sam srca i glupa pokušavam obraditi događaje ove sedmice u mom rodnom mjestu u Ukrajini. Moja zemlja i narod su bombardirani", napisala je glumica na Instagram profilu.

Dodala je da se njeni prijatelji i porodica trenutno skrivaju.

"Podijeljena sam dok gledam kako se užas odvija, zemlja se uništava, porodice se raseljavaju, a cijeli njihov život leži u ugljenisanim krhotinama oko njih ", navela je Jovovich.

Napisala je "kako se sjeća rata u očevoj domovini, bivšoj Jugoslaviji, tokom 90-ih godina prošlog stoljeća, i priča koje njena porodica priča o traumi i teroru koji su doživjeli".

"Rat. Uvijek rat. Lideri koji ne mogu donijeti mir. Beskrajni velikan imperijalizma. I uvijek, narod plaća krvoprolićem i suzama",  napisala je Jovovich, prenosi "Faktor".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...