SANJA VULIĆ POKUŠAVA BITI VEĆA OD DODIKA: "Branislav Borenović radi u interesu političkog Sarajeva i međunarodne zajednice"

"Nadam se da je Borenović ponio kremu za sunčanje da ne 'izgori' jer nijedan Srbin sa obrazom ne bi Republiku Srpsku stavio na međunarodnu lomaču kao što on to čini", zaključila je Vulić.

  • Politika

  • 26. Feb. 2022  26. Feb. 2022

  • 6

Zastupnica SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Sanja Vulić izjavila je da je lider PDP-a Branislav Borenović "politička roba u vlasništvu međunarodne zajednice, kao i njegov mentor Mladen Ivanić".

Vulić je rekla Srni da "Borenović radi šta mu se kaže i sve ono što je interes političkog Sarajeva i međunarodne zajednice, a to je ispunjavanje ciljeva za unitarnu Bosnu i Hercegovinu".

"PDP ne odustaje od Strategije vanjske politike BiH koju je 2018. godine usvojio Mladen Ivanić na štetu Republike Srpske", rekla je Vulićeva Srni nakon što je objavljena fotografija Borenovića i učesnika konferencije u Miamiju sa zastavom Ukrajine i transparentom podrške toj zemlji.

Ona je navela da nekada slika i lokacija govore više od 1.000 riječi.

"Nadam se da je Borenović ponio kremu za sunčanje da ne 'izgori' jer nijedan Srbin sa obrazom ne bi Republiku Srpsku stavio na međunarodnu lomaču kao što on to čini",  zaključila je Vulić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...