ZELENSKI NAKON RAZGOVORA SA PAPOM FRANJOM: "Ukrajinski narod osjeća duhovnu podršku njegove svetosti"

"Papa Franjo je danas telefonski razgovarao s ukrajinskim predsjednikom.

  • Svijet

  • 26. Feb. 2022  27. Feb. 2022

  • 1

Papa Franjo je danas telefonski razgovarao s ukrajinskim predsjednikom, te mu izrazio najdublju sućut, objavilo je ukrajinsko veleposlanstvo u Vatikanu na Twitteru.

"Papa Franjo je danas telefonski razgovarao s ukrajinskim predsjednikom. Sveti je Otac izrazio najdublju sućut zbog tragičnih događaja koji se događaju u našoj zemlji", saopćilo je veleposlanstvo.

Zelenski je u tweetu rekao da je zahvalio papi na njegovim molitvama dodajući da "ukrajinski narod osjeća duhovnu podršku njegove svetosti".

“Zahvalio sam papi Franji na molitvi za mir u Ukrajini i za prekid vatre. Ukrajinski narod osjeća duhovnu podršku njegove svetosti”, napisao je Zelenski na Twitteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...