SPEKTAKL NA CAMP NOUU: Pogledajte kako je sjajna Barcelona deklasirala Athletic Bilbao (VIDEO)

U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 26. kola španskog prvenstva Barcelona je na Camp Nou pobijedila Athletic Bilbao sa 4-0 (1-0).

  • Sport

  • 28. Feb. 2022  28. Feb. 2022

  • 1

Pierre-Emerick Aubameyang je u 37. minuti svojim petim golom u posljednje tri utakmice doveo Barcelonu u vodstvo, a poslao je loptu u mrežu nakon što je Piquet udarcem glavom pogodio gredu.

Ousmane Dembele je u 73. minuti udvostručio Barceloninu prednost sjajnim udarcem iskosa s lijeve strane u bliži gornji ugao vrata iznad nemoćnog gostujućeg vratara Simona.

Za 3-0 je u 90. minuti pogodio Luuk de Jong udarcem glavom nakon ubačaja Dembelea.

Isti je igrač gotovo s istog mjesta ubacio i u trećoj minuti sučevog dodatka, kad je Memphis Depay podmetnuo nogu i skrenuo loptu u mrežu za konačnih 4-0.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...