LASIĆ NAPAO IVU KOMŠIĆA: "Ovaj je još bolesniji i bezobrazniji od onoga istog prezimena!"

"Sram ga i stid bilo", poručio je profesor Lasić Ivi Komšiću.

  • Mini market

  • 01. Mar. 2022  01. Mar. 2022

  • 19

"Dobio sam uznemiravajuću vijest. Bit će rata, uzmite puške", kazao je profesor Komšić na tribini u Stocu, na šta je profesor Mile Lasić cinično primijetio da bi "Komšić opet u ratno Predsjedništvo".

"Ovaj je još bolesniji i bezobrazniji od onoga istog prezimena: opet bi u “ratno Predsjedništvo”, pa šta košta da košta: sram ga i stid bilo …", napisao je na Facebooku profesor Mile Lasić komentirajući panični poziv Ive Komšića građanima da uzmu puške u ruke jer će rata biti. 

Podsjećamo, Komšić je obraćajući se okupljenima na jednoj javnoj tribini u Stocu poručio građanima da uzmu puške u ruke jer će rata biti. 

"Dobio sam uznemiravajuću vijest. Bit će rata, uzmite puške. Generalni tajnik NATO-a Jens Stoltenberg je rekao da je NATO rasporedio elemente svojih snaga za brzo djelovanje na kopnu, moru i zraku. Naglasio je da će te snage braniti svaki pedalj NATO-a, da će nastaviti pružati podršku Ukrajini kao i drugim državama u regiji u kojima prijeti Rusija. Slušajte sada – Gruziji, Moldaviju i Bosnu i Hercegovinu. Dakle, nije slučajno Putin prije dva dana nabrojao nas da BiH spada u zonu interesa Rusije. Ukrajina nije u NATO-u. Nisu ni Srbija, ni mi. U NATO-u su i Crna Gora i Sjeverna Makedonija. Albanija je u NATO-u, mi nismo u NATO-u", kazao je, između ostalog, Ivo Komšić. 

Komentari - Ukupno 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...