"SLAVA UKRAJINI": Kamerni teatar 55 na svoj način uputio podršku narodu Ukrajine i kolegi Zelenskom

“Ovo je podrška svih uposlenika ukrajinskom narodu, koji prolazi istovjetnu tiraniju fašizma, koju je prošla Bosna i Hercegovina i njen glavni grad Sarajevo – 11.000 ubijenih civila u Sarajevu, 1.600 djece do 14 godina", poručili su iz Kamernog.

  • Kultura

  • 02. Mar. 2022  02. Mar. 2022

  • 0

Iznad prolaza, koji vodi u sarajevski Kamerni teatar 55, postavljen je videozid na kojem piše "Slava Ukrajini".

“Ovo je podrška ukrajinskom narodu i našem kolegi Volodimiru Zelenskom”, rekao je glumac i direktor Kamernog teatra 55 Emir Hadžihafizbegović.

A glumci i kolektiv Kamernog teatra 55 su poručili:

“Ovo je podrška svih uposlenika ukrajinskom narodu, koji prolazi istovjetnu tiraniju fašizma, koju je prošla Bosna i Hercegovina i njen glavni grad Sarajevo – 11.000 ubijenih civila u Sarajevu, 1.600 djece do 14 godina. Sve ovo vraća nam se u sjećanje i stvara bol u grudima. Ovo je i poruka našem kolegi – glumcu Zelenskom i velikom sportisti Kličku, kao i cijelom ukrajinskom narodu. U molitvama i mislima smo s vama", prenosi N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...