ZLATAN BEGIĆ, ZASTUPNIK DF-a U PREDSTAVNIČKOM DOMU PARLAMENTA BiH: "Ne postoji opozicija u RS-u, samo gora kopija lošeg originala"

Dodao je da pruža i ličnu podršku narodu Ukrajine, kao i da se priključuje pozivu za pomoć na svaki mogući način.

  • Politika

  • 04. Mar. 2022  04. Mar. 2022

  • 10

Zlatan Begić, zastupnik Demokratske fronte u Predstavničkom domu Parlamenta BiH, je tokom svog obraćanja istakao kako današnja sjednica pokazuje da ne postoji opozicija u entitetu RS.

“Čini mi se da imamo goru kopiju vrlo lošeg originala”, izjavio je Zlatan Begić.

Dodao je da pruža i ličnu podršku narodu Ukrajine, kao i da se priključuje pozivu za pomoć na svaki mogući način.

Podsjetimo, hitna sjednica Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, dvanaesta po redu, održava se danas u Sarajevu, a na dnevnom redu nalazi se samo jedna tačka: Postupanje BiH po pitanju agresije Ruske Federacije na Ukrajinu, kao i poduzimanje konkretnih mjera pružanja pomoći narodu Ukrajine.

Poslanici iz entiteta RS ne učestvuju na sjednici, ali sjednici prisustvuje 29 poslanika, što je dovoljno za kvorum za rad.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...