DODATNA ZAŠTITA BOSNE I HERCEGOVINE: Vojna vozila EUFOR-a primijećena i u Kaknju (FOTO)

Kako nam javljaju čitaoci, kolona vojnih džipova EUFOR-a viđena je i u Kaknju, a na njima se mogla razaznati austrijska zastava.

  • Vijesti

  • 06. Mar. 2022  06. Mar. 2022

  • 5

Nakon što je objavljena informacija da će dodatnih 500 vojnika EUFOR-a koji su pristigli u BiH biti raspoređeno u mjestima gdje su dosad zabilježeni ekscesi i napadi na povratnike u manjem bh. entitetu, u javnosti su se pojavile fotografije vojnih vozila.

alt

Najprije su, prema nezvaničnim informacijama, jučer viđena oklopna vozila EUFOR-a u prolazu kroz Goražde.

Kako nam javljaju čitaoci, kolona vojnih džipova EUFOR-a viđena je i u Kaknju, a na njima se mogla razaznati austrijska zastava, prenosi televizija Hayat.

Kolona vojnih vozila zabilježena je u Ulici branilaca u gradskoj jezgri.

alt

Svakako da se u narednim danima očekuje više zvaničnih informacija, nakon što raspoređivanje vojnika EUFOR-a bude u potpunosti provedeno.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...