RADE I ZLATAN PONOVO NA VRHU: Pogledajte kako je Milan na gostovanju u Napulju došao do velike pobjede…

Vodeći Milan sada ima 60 bodova, dva više uz utakmicu više od drugoplasiranog gradskog rivala Intera, dok je Napoli treći s 57 bodova.

  • Sport

  • 07. Mar. 2022  07. Mar. 2022

  • 0

Fudbaleri Milana ponovno su samostalni lideri italijanskog prvenstva zahvljajujući minimalnoj 1:0 gostujućoj pobjedi u velikom derbiju protiv Napolija u 28. kolu.

Milan je do tri boda stigao na spretan i sretan način kada je Olivier Giroud u 49. minuti došao do jednog odbijanca u kaznenom prostoru domaćih te savladao Ospinu.

Bh. reprezentativac Rade Krunić je u 68. minuti zamijenio Sandra Tonalija, a navijače Milana razveselio je i povratak na teren Zlatana Ibrahimovića, koji je ušao umjesto Rafaela Leaa u 89. minuti.

Vodeći Milan sada ima 60 bodova, dva više uz utakmicu više od drugoplasiranog gradskog rivala Intera, dok je Napoli treći s 57 bodova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...