ZATVARAJ PROZORE, NE RADI GRIJANJE: U Parlamentu BiH danas nije toplo, oglasio se i zastupnik Arnaut

“Upravo zavrnuto grijanje u državnom Parlamentu", kaže Arnaut.

  • Mini market

  • 07. Mar. 2022  07. Mar. 2022

  • 2

U Parlamentu Bosne i Hercegovine danas je ugašeno grijanje, potvrdio je to zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Damir Arnaut.

Naime, ranije je svim institucijama BiH u objektu Parlamenta BiH i Zgradi prijateljstva između Grčke i BiH saopćeno prije dva dana da će ostati bez grijanja jer je odabrani ponuđač u provedenom postupku javne nabavke za nabavku goriva zbog rasta cijena energenata odustao od isporuke lož-ulja koje se koristi za zagrijavanje zgrade, navodi N1.

To je vidno razljutilo zastupnika Arnauta koji je na sve to reagovao na Twitteru.

“Upravo zavrnuto grijanje u državnom Parlamentu. Direktor i zamjenici Službe za zajedničke poslove Institucija BiH su politički imenovani. Vlast koja nije sposobna zagrijati sopstvenu zgradu ne može pomoći građanima niti nas odvesti u Evropsku uniju”, poručio je Arnaut.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...