JADRANKA KOSOR O DANU ŽENA: "Neki muškarci su govorili da za mene ne treba glasati jer sam 'baba' i 'samohrana mater'..."

(...) a da “takve ne znaju odgojiti djecu."

  • Regija

  • 08. Mar. 2022  08. Mar. 2022

  • 0

Jadranka Kosor, bivša premijerka Hrvatske i predsjednica HDZ Hrvatske komentarisala je na svom Twitter profilu zašto joj je važan današnji dan.

"U stranačkim izborima 2012. neki su muškarci govorili da za mene ne treba glasati jer sam “baba” i “samohrana mater”, a da “takve ne znaju odgojiti djecu”. Ni jedna se žena oko mene nije oglasila. Neke su se smijale. Od tada mi ovaj dan malo znači", napisala je Kosor na Twitteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...