LUKA IZ DRUGE GALAKSIJE: Pogledajte kako je Modrić u duelu „slomio“ Messija i digao cijeli stadion na noge (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida pobijedili su PSG s 3:1 u uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka i osigurali plasman u četvrtfinale.

  • Sport

  • 10. Mar. 2022  10. Mar. 2022

  • 1

Luka Modrić ponovno je odigrao sjajnu utakmicu, upisao asistenciju za drugi gol, ali i oduševio potezom protiv Lionela Messija.

U 74. minuti susreta pri rezultatu 1:1 Messi je ukrao loptu i povukao jednu brzu kontru pariskog sastava, ali vrhunskim uklizavanjem zaustavio ga je ni manje ni više nego kapetan hrvatske fudbalske reprezentacije.

Uklizao je s obje noge na loptu i poslao je van terena, a Messi je samo pao preko njega. Bio je to vrhunski potez koji je tribine Santiago Bernabeua digao na noge.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...