TRAGEDIJA NA GRADILIŠTU VIJADUKTA KOD PELJEŠKOG MOSTA: Poginuo radnik iz BiH, dvojica povrijeđena

Dubrovačko-neretvanska policija u petak je izvijestila da se ova nesreća dogodila oko 15 sati kod mjesta Brijesta nedaleko Stona, javlja Hina.

  • Hronika

  • 11. Mar. 2022  11. Mar. 2022

  • 0

Trojica radnika iz Bosne i Hercegovine povrijeđena su u četvrtak na gradilištu cestovnog vijadukta Brijesta na pristupnoj cesti Pelješkom mostu, odvezeni su u dubrovačku bolnicu, no jedan od njih, 45-godišnjak, tamo je podlegao povredama.

Dubrovačko-neretvanska policija u petak je izvijestila da se ova nesreća dogodila oko 15 sati kod mjesta Brijesta nedaleko Stona, javlja Hina.

Ostala dvojica radnika, 31-godišnjak i 48- godišnjak, zadržani na bolničkom liječenju, a obdukcijom na Odjelu patologije dubrovačke bolnice saznat će se tačan uzrok smrti njihovog kolege.

Iz policije su naveli kako su na mjestu događaja obavili uviđaj, uz prisustvo inspektorice rada Državnog inspektorata, te da nastavljaju kriminalističku istragu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...