CRISTIANO RONALDO ODLUČIO GDJE ĆE NASTAVITI KARIJERU: Vjeruje da sljedeće sezone može biti prvak Evrope…

Razloga za zadovoljstvo nema trener Manchester Uniteda Ralf Ragnick.

  • Sport

  • 18. Mar. 2022  18. Mar. 2022

  • 0

Španski AS saznao je, a na njega se pozvali i svi ostali relevantni mediji, da je Cristiano Ronaldo odlučio ostati u Manchester Unitedu i kroz čitavu sljedeću sezonu. Ugovorna obaveza s klubom sa Old Trafforda traje mu do 30. juna 2023, a nju će, navodno, i ispuniti.

Iako su se prije mjesec dana posvađali Ronaldo i trener Ralf Rangnick, situacija je izglađena.

Nakon što se dogodio domaći poraz od Atletica u Ligi prvaka, čelnici kluba shvatili su da je bilo pogrešno dati klub u ruke Rangnicku do kraja sezone, pa tek onda proglasiti novog, stalnog trenera. Upravo u trenutku svađe s Ronaldom, na Portugalčevu, a stranu kontra trenera stala je i većina svlačionice. Dok je sudbina Rangnicka na klupi, ali i u klubu pod velikim upitnikom, Portugalac je odlučio - ostat će.

Ronaldo, kako piše AS, vjeruje da klub neće pogriješiti na ljeto, kada će ga preuzeti novi trener. Portugalac želi dati još jednu priliku klubu koji ga je vinuo u fudbalske visine, a vjeruje i da će klub dovesti dobra pojačanja s kojima će od jeseni krenuti u novu utrku za titulu engleskog prvaka, ali i osvajača Lige prvaka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...