AZRA ZORNIĆ TRAŽI OBJAŠNJENJE: "Zašto je Eichhorst isključila građanske stranke iz pregovora, šta se krije..."

(...) iza ovog podlog čina "demokratske EU."

  • Mini market

  • 18. Mar. 2022  18. Mar. 2022

  • 3

Azra Zornić, Bosanka za koju je Evropski sud za ljudska prava u Strasbourgu utvrdio da je diskriminirana u izbornom procesu zato što se izjašnjava kao građanka Bosne i Hercegovine, a ne kao pripadnica jednog od konsitutivnih naroda, oglasila se putem Twittera rekavši da su etnonacionalističke stranke i njima naklonjen Dejtonski ustav razlog zašto se obratila i dobila presudu Evropskog suda koja nalaže donošenje građanskog ustava.

"Zašto je Ajhorstova isključila građanske stranke iz pregovora? Šta se krije iza ovog podlog čina 'demokratske EU'", upitala je Zornić. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...