OBUĆINA NE POSUSTAJE: Vučić djecu šalje u autobus da sa ostalima čekaju voz... (VIDEO)

Jelena Obućina ponovo je briljirala u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

  • Regija

  • 21. Mar. 2022  21. Mar. 2022

  • 2

"Otvaramo kladionicu. Od sutra počinje nestašica predsjednika na televizijama. Neće više biti u funkcionerskoj kampanji, bit će samo u redovnoj. U koje pare da nećete primijetiti razliku?", kazala je Jelena Obućina u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

"Doduše, počeo je i da se zbunjuje, poruke šalje o djeci, a to je bio slogan prošlih izbora. Fabrike su, kaže, njegova usvojena deca. Zbog svoje djece neće na N1, tuđu djecu neće slati u rat, al' hoće u autobus da sa ostalima čekaju voz. 10.000 ljudi aplaudiralo je vozu. U koje pare da će bar 10 odsto da pomiješa broj, pa da zaokruži broj jedan na listiću i glasa za Mišu Vacića", istakla je Obućina.

"Iako je samo ove nedjelje na televizijama bio jednako prisutan kao reklamni blok, tvrdi ne služi mu kao nekima televizija za junačenje. Reče i zakaza još jedan megdan na televiziji za četvrtak. U koje pare da pokušava da poklopi Ponoša na Pinku", rekla je Obućina i zaključila:

"Popunite tiket i kockajte se! Nemojte da vas mrzi 3. aprila. Možda ovoga puta dobijete, ima za koga da se glasa na svim nivoima", kazala je Obućina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...