DANIS TANOVIĆ OBJAVIO NOVU SLIKU SINA ORHANA: "Iako su terapije bolne i iscrpljujuće, osmijeh je tu" (FOTO)

Orhan je teško povrijeđen 11. februara, kada ga je automobilom udario Benjamin Spahović koji je u međuvremenu uhapšen.

  • Društvo

  • 22. Mar. 2022  22. Mar. 2022

  • 0

Bh. reditelj Danis Tanović, ponovo se oglasio na svom Instagram profilu, te je podijelio kako je trenutno zdravstveno stanje njegovog sina Orhana.

"Iako su terapije bolne i iscrpljujuće, osmijeh je tu. Hvala uposlenicima Polikllinike Joško Glavić na svemu što čine da Orhan ponovo stane na noge. Pred nama je dug put, ali i najduže putovanje počinje sa prvim korakom", napisao je Tanović.

Podsjećamo, 11. februara, Orhan je teško povrijeđen kada ga je automobilom udario Benjamin Spahović koji je u međuvremenu uhapšen.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...