ŠTA SE ONO NA OTOCI SJAJI: Vučićev predizborni slogan osvanuo i u glavnom gradu BiH! (FOTO)

Vučić se ovaj put odlučio i za promociju u glavnom gradu BiH - Sarajevu.

  • Mini market

  • 22. Mar. 2022  22. Mar. 2022

  • 15

Kako se približavaju Opći izbori u Srbiji zakazani za 3. april, kampanja je sve intenzivnija. Za poziciju predsjednika građani Srbije moći će birati između osam kandidata, a najveće šanse svakako ima aktuelni predsjednik Aleksandar Vučić ispred koalicije "Zajedno možemo sve".

Da Vučić ništa ne prepušta slučaju govori nam i intenzivna kampanja koju vode mediji pod njegovom kontrolom. Za Vučićevu popularizaciju i promociju koriste se i javna sredstva, te priređuju svečanosti završetka infrastrukturnih projekata na kojima se kao "najzaslužniji" pojavljuje upravo Vučić.

No, za razliku od prethodnih izbornih ciklusa, Vučić se ovaj put odlučio i za promociju u glavnom gradu BiH - Sarajevu. Naime, danas smo u sarajevskom naselju Otoka zabilježili predizborni slogan "Mir. Sigurnost. Vučić" na digitalnom billboardu.

Foto: Slobodna Bosna

Foto: Slobodna Bosna

Ovo nije prvi put da visoki funkcioneri i lideri susjednih država u predizbonim kampanjama obuhvate i bh. prijestolnicu. Sjetimo se samo predizborne kampanje HDZ-a i Ive Sanadera iz 2007. godine kada je glavni grad BiH bio preplavljen njihovim plakatima. To je izazvalo veliku pažnju i medija u Hrvatskoj, pa su čak na tu temu snimljene i humorističke emisije.

Foto: Arhiva

Foto: Arhiva

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...