I ENES DOŠAO NA RED: Vlatka Pokos glumcu postavila nezgodno pitanje, odgovorila joj njegova supruga…

Enes joj nije odgovorio, ali zato joj se javila njegova supruga Bojana.

  • Estrada

  • 23. Mar. 2022  23. Mar. 2022

  • 0

Glumac Enes Vejzović (44) našao se na udaru kritika jer je "šalom" na Instagramu obavijestio svoju suprugu Bojanu Gregorić Vejzović (50) da je čeka prljavo posuđe kod kuće kad se vrati s nastupa u "Plesu sa zvijezdama".

Bojana je nešto kasnije objavila zajedničku fotografiju s Enesom, a u komentarima se javila Vlatka Pokos (52) da provjeri kakvo je danas stanje s posuđem.

"Enes, jesi oprao posuđe?", pitala je Vlatka ispod fotografije.

Enes joj nije odgovorio, ali zato joj se javila Bojana koja je kratko komentirala podjelu kućanskih poslova između nje i supruga.

"Ja sam šegrt, to je moj dio. On je MasterChef", odgovorila joj je Bojana.

24sata 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...