HRVATSKI PJEVAČ OTKAZAO SVE NASTUPE: "Imam tešku koronu, koristim invalidska kolica..."

Alen se trenutno nalazi u pulskoj bolnici, odakle im se javio i otkrio u kakvom je stanju.

  • Estrada

  • 24. Mar. 2022  24. Mar. 2022

  • 0

"Dragi prijatelji, moja publiko i svi koji su uvijek bili uz mene, zbog teških iznenadnih zdravstvenih problema, po savjetu stručnjaka, prisiljen sam otkazati sve koncerte, snimanja i to nakon tri godine bez moje muzike i egzistencije. Bitno je zdravlje. Hvala Vam", napisao je pjevač Alen Vitasović u objavi koju je podijelio na svome profilu na Facebooku.

Prema pisanju 24 sataAlen se trenutno nalazi u pulskoj bolnici, odakle im se javio i otkrio u kakvom je stanju.

"Teška korona s bronhitisom, ne mogu se uopće kretati. Tu sam u pulskoj bolnici u izolaciji. Mučim se, grozno mi je. Moram koristiti invalidska kolica, sva sreća pa imam odlično osoblje i tretman. Da nisam došao na vrijeme, ne bi me vjerojatno sada ni bilo", izjavio je Alen. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...