KAKVO RAZOČARENJE ZA KRALJEVSKI KLUB: U tišini pokušali dovesti Ajaxovu zvijezdu, pa saznali da je sve dogovorio s Barcelonom...

Prema Transfermarketu, tržišnu vrijednost fudbalera Ajaxa procjenjuje se na 20 miliona eura.

  • Sport

  • 24. Mar. 2022  24. Mar. 2022

  • 0

Dok naslovnice pune priče o potencijalnim dolascima Kyliana Mbappea i Erlinga Haalanda procurila je informacija da je Real Madrid pokušao dovesti marokanskog desnog beka iz Ajaxa Noussaira Mazraouija.

Riječ je o 24-godišnjaku koji u Ajaxu igra od 2018. godine, a u Realu su pokušali dati dodatnu konkurenciju Daniju Carvajalu na toj poziciji.

Međutim, u Realu su, kao i u Bayernu, ostali razočarani kada su stupili u kontakt s igračem čiji ugovor s Ajaxom istječe na ljeto.

Naime, on se ranije već sve dogovorio s Barcelonom, piše španski As.

Prema Transfermarketu, tržišnu vrijednost fudbalera Ajaxa procjenjuje se na 20 miliona eura.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...