POLICIJA PRIVELA AKTIVISTE U BEOGRADU: Okačili transparent sa natpisom "Ko ne trubi, taj je Vučić" (VIDEO)

"Danas su transparenti, a sutra ko zna šta će im smetati“, zaključuje se u saopćenju.

  • Regija

  • 25. Mar. 2022  

  • 0

Stranka slobode i pravde saopćila je da su njeni aktivisti privedni nakon što su na Novom Beogradu i Autokomandi razvili transparent "Ko ne trubi - taj je Vučić".

U saopćenju se navodi da su aktivisti privedni desetak minuta nakon što su transparenti razvijeni, a da su policajci koji su ih priveli kazali da će biti odvedeni kod tužioca, bez preciziranja o kom prekršaju je reč.

"Aleksandar Vučić odavno je izgubio sve konce i samo 10 dana pred izbora pojačao je represiju nad političkim neistomišljenicima. Eto zašto moramo da izađemo na izbore 3. aprila. Danas su transparenti, a sutra ko zna šta će im smetati“, zaključuje se u saopćenju.

Podsjetimo, na nadvožnjaku u neporednoj blizini restorana "Franš", kod autokomnade - razvijen je transparent "Ko ne trubi, taj je Vučić", što je podstaklo na desetine vozača koji su u tom trenutku prolazili tim dijelom autoputa da uključi svoje sirene na automobilima, javlja Nova.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...