SLAVNI HOLIVUDSKI GLUMAC UŠAO U UKRAJINU: Na početku invazije snimao je film, a sada ima druge planove...

Od tada njegova dobrotvorna organizacija radi na osiguravanju smještaja i obrazovanja za ukrajinske izbjeglice u Poljskoj.

  • Kultura

  • 29. Mar. 2022  29. Mar. 2022

  • 0

Holivudski glumac Sean Penn posjetio je Ukrajinu kako bi pomogao u dobrotvornim programima za izbjeglice, javlja BBC.

U tweetu objavljenom na njegovom službenom računu u ponedjeljak poslijepodne, glumac je prikazan uz šefa uprave regije Lavov Maxima Kozitskyja.

Na početku ruske invazije na Ukrajinu 24. februara, Penn je bio u glavnom gradu Kijevu snimajući dokumentarac.

Od tada njegova dobrotvorna organizacija radi na osiguravanju smještaja i obrazovanja za ukrajinske izbjeglice u Poljskoj.

Ranije ove sedmice, Penn je zaprijetio da će rastopiti svoje nagrade Oscar ako ukrajinski predsjednik ne bude pozvan da se obrati na skupu u Los Angelesu u nedjelju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...