KAKVA BLAMAŽA PREDSJEDNIKA SRBIJE: Vučić pred kamerama nadmašio sebe, tvrdi da mu je zazvonio telefon uoči početka emisije „Ćirilica“…

Aleksandar Vučić je novom predstavom za javnost još jednom dokazao o kakvom se manipulatoru radi.

  • Regija

  • 29. Mar. 2022  29. Mar. 2022

  • 9

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne želi da se na silu smije u kampanji.

"Dobio sam poruku prije dolaska ovdje i od Ane Brnabić i ljudi iz kabineta da moram više da se smijem u kampanji, da pokažem osmijeh. Ja sam pozvao Anu, i rekao - ja to stvarno ne mogu", rekao je Vučić te dodao:

"Šaljite ljude koji mogu da se klibere i da se smiju, ali ja to nisam u stanju da radim. Kako ja da se smijem u trenucima kada ništa nije smiješno? A ljudima kažem da nije bitno da li im je neko simpatičan, kada izbori nisu igra i država nije igračka. A ja da se smijem ko lud na brašno i da govorim da teku med i mlijeko, to bi bilo jako neozbiljno", izjavio je Vučić gostujući u emisiji „Ćirilica“ na Happy TV-u.

Aleksandar Vučić je novom predstavom za javnost još jednom dokazao o kakvom se manipulatoru radi.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...