SRDAČAN SUSRET STARIH SPORTSKIH PRIJATELJA: Erdogan i Ambramovič u dobrom raspoloženju (VIDEO)

Prije samog početka pregovora posebno upečatljiv ostao je susret i rukovanje Abramoviča i predsjednika Turske Recepa Tayyipa Erdogana.

  • Svijet

  • 29. Mar. 2022  29. Mar. 2022

  • 1

U Istanbulu su danas održani novi mirovni pregovori između Rusije i Ukrajine. Pregovorima je prisustvovao i vlasnik londonskog Chelseaja, ruski milijarder Roman Abramovič, koji je bio jedan vrsta posrednika.

Prije samog početka pregovora medijima je posebno upečatljiv ostao susret i rukovanje Abramoviča i predsjednika Turske Recepa Tayyipa Erdogana.

Inače, Erdogan je održao kratak govor za obje strane, a nakon toga sa ministrom vanjskih poslova Turske Mevlutom Cavusogluom napustio prostoriju.

Susret Recepa Tayyipa Erdogana i Romana Abramoviča možete pogledati u video zapisu koji se nalazi u prilogu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...