MANIPULATOR VUČIĆ NADMAŠIO SEBE: Pogledajte šta je sve predsjednik Srbije uradio gostujući na TV Pinku…

Pokazivao je Vučić fotografije iz djetinjstva, govorio razne besmislice i pokušao ispasti duhovit, no nije išlo...

  • Regija

  • 30. Mar. 2022  30. Mar. 2022

  • 3

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, prema mišljenju brojnih političkih analitičara najveći je manipulator na Balkanu, a gostovanjem kod Ognjena Amidžića TV Pinku taj je epite još jednom potvrdio.

Vučić je na samom početku odgovarao na pitanja iz leksikona, ta je kazao da je kao mali imao nadimak "Alek", kako ga, kako je dodao, odavno niko nije zvao.

"Visok sam 198, a imam 118, ili 119 kilograma", pohvalio se predsjednik Srbije, dodavši kako je prvu ljubav upoznao na Mitrovcu na Tari, ne želivši da otkrije ime simpatije.

On je također "otkrio" da je sa premijerkom Srbije Anom Brnabić najbliži, a da je osoba kojoj se divi, jeste Fjodor Mihailovič Dostojevski.

"Nisam ni sujevjeran", rekao je.

Govoreći o muzici, Vučić je rekao da nema vremena da je sluša, a da voli da se opusti uz neki kvalitetan sport.

Na pitanje o cijeni mlijeka, naveo je nekoliko proizvođača, i dobro se pripremivši naveo cijene istih.

"To moram da znam kao predsjednik Srbije, znate da nabavljamo i mlijeko u prahu", dodao je Vučić.

Predsjednik Srbije se dotakao i anegdote koju je Ana Brnabić ispričala kada ju je on pozvao rano ujutro, kako bi je pitao za cijenu maline.

"Video sam da je proizvođač Maroko, kakav bre Maroko? Mislio sam da je Arilje ili Ivanjica", Vučić je htio ispasti duhovit.

"Dačić ima strašan trik. On zna da ga zovem do sedam najkasnije. On ne pije alkohol, ali mu treba da se razbudi... Ja sam shvatio da često nastavi da spava, i tako sam ga onda zvao na svakih 15 minuta", rekao je Vučić.

Kazao je da uvijek budan oko pet sati ujutro, a liježe oko 10, 11 ili 12 noću.

"Imam i visok pritisak, navikao sam na terapiju, ali eto... Volim da ustajem rano", rekao je Vučić.

Govoreći o predsjedniku SAD-a Bidenu, kao i pitanju šta bi uradio da je na njegovom mjestu, Vučić kaže da, ako je pitanje stvarno, obišao bi Colorado, Utah i Nevadu, tamo gdje, kako je dodao, niko ne ide, dodao je Vučić.

Pokazivao je Vučić fotografije iz djetinjstva, govorio razne besmislice i pokušao ispasti duhovit, no nije išlo...

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...