NE GUBE VRIJEME: 38 godina mlađa supruga slavnoga glumca potvrdila da u njihovu porodicu stiže sedmo dijete…

Prošle godine su sve iznenadili objavom o prinovi u porodici jer je samo nekoliko mjeseci ranije Hilaria rodila njihovo peto dijete, no kasnije je otkriveno kako im je sina rodila surogat majka.

  • Show

  • 30. Mar. 2022  30. Mar. 2022

  • 0

Supruga glumca Aleca Baldwina Hilaria na Instagramu je otkrila da je ponovno trudna. "Nakon brojnih uspona i padova posljednjih godina, imamo uzbudljive i velike vijesti - još jedan Baldwin nam stiže ove jeseni", napisala je uz video.

"Bili smo uvjereni da je naša porodica potpuna te smo izvan sebe od sreće zbog ovog iznenađenja! S vama dijelim trenutak kada sam djeci rekla sretne vijesti - kao što možete vidjeti, jako su uzbuđeni. Naša nova beba je svjetla točka naših života. Blagoslov u ovim neizvjesnim vremenima", napisala je na Instagramu.

Inače, 63-godišnji Alec i njegova 38-godišnja supruga ponosni su roditelji šestero djece. Prošle godine su sve iznenadili objavom o prinovi u porodici jer je samo nekoliko mjeseci ranije Hilaria rodila njihovo peto dijete, no kasnije je otkriveno kako im je sina rodila surogat majka. Baldwin s bivšom suprugom Kim Basinger ima kćer Ireland (26).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...