BURNO U HRVATSKOM SABORU: "Skandalozno ponašanje veleposlanika Hidajeta Biščevića u Srbiji, maltretira hrvatske političke predstavnike, uvlači se Vučiću, šegrtu četnika Šešelja..."

Na slobodnom iznošenju stajališta prvi je zastupnik Mosta Mir Bulj.

  • Regija

  • 30. Mar. 2022  30. Mar. 2022

  • 2

Nastavljena je sjednica Hrvatskog sabora.

Na dnevnom redu je rasprava o Konačnom prijedlogu zakona o održivoj upotrebi pesticida u drugom čitanju, čiji je predlagatelj Vlada RH.

S obzirom na to da je premijer Andrej Plenković potvrdio rekonstrukciju Vlade, pretpostavlja se da će zastupnici imati komentara na ovu veliku najavu i promjene koje slijede.

Na slobodnom iznošenju stajališta prvi je zastupnik Mosta Mir Bulj.

“Skandalozno ponašanje veleposlanika Hrvatske Hidajeta Biščevića u Srbiji, maltretira hrvatske političke predstavnike, očito po nalogu šefa diplomacije i Plenkovića. Ovo je presedan u vanjskoj politici, da u Srbiji godinama maltretira nepolitičke predstavnike, Žigmanova. Hidajet je postao veliki Hrvat, Žigmanov je najveći protivnik Vučića. I on ga kritizira zašto se ne uvlači tom Vučiću, šegrtu četnika Šešelja. Zamislite da srpski veleposlanik kritizira tako Pupovca, a sebi prima ratne zločince. Zamislite, da Hrvat nema niti jednog predstavnika u parlamentu, mi imamo 3 predstavnika srpske nacionalne manjine. Bez obzira na bilateralan sporazum sa Srbijom, tamo se to ne poštuje. Biščević sotonizira Žigmanova što se ujedinio s političkim strankama u Vojvodini, pa bit će da je trebao koalirati s Vučićem. S vama u vladajućoj većini upravlja Pupovac, gospodo iz HDZ-a. Što vam radi veleposlanik na čelu s Grlićem Radmanom”, vikao je Bulj.

Stjepo Bartulica se pita kome služi Hrvatska Vlada?

“Nije bitno tko će biti novi ministri, a tko će otići. Stare prakse će se nastaviti, to će nas koštati. Ovih dana sam uputio službeno pitanje Berošu oko naručenih doza cjepiva, po kojim uvjetima i broj doza koje će Hrvatska primiti do kraja 2022. godine. Kome? Tko će se cijepiti?”, upitao je Bartulica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...