GDJE JE NESTALA SLAVNA PJEVAČICA: Mjesecima se nije pojavila u javnosti, a zadnje informacije o njenom zdravlju zabrinule su obožavatelje…

Prestala se oglašavati i na Instagramu, gdje objave sada dijeli njen tim, a ispod svake su brojni upiti obožavatelja o njenom zdravlju i povratku na pozornicu.

  • Show

  • 31. Mar. 2022  31. Mar. 2022

  • 0

Muzička diva Celine Dion slavi 54. rođendan, a u javnosti nije viđena od maja prošle godine što je kod njenih brojnih obožavatelja izazvalo brigu.

Pjevačica je na početku godine objavila da zbog ustrajnih i bolnih grčeva mišića mora odgoditi sjevernoamerički dio svoje turneje "Courage", a zadnje informacije o njenom zdravlju otkrila je prijateljica.

Prema njenim riječima, Celine zbog paralizirajućih bolova u stopalima i nogama više ne može ustati iz kreveta, kretati se ni hodati. Također je i značajno smršavjela te je vrlo slaba, što joj otežava brigu o njenim 11-godišnjim blizancima Eddyju i Nelsonu.

"Ako joj se stanje ne poboljša, mogla bi se povući sa scene na nekoliko mjeseci, pa čak i godinu dana", kazala je bliska prijateljica pjevačice u januaru za News.in dodavši kako je to za Celine veliki izazov, ali je zato barem okružena porodicom koja je voli i podržava.

Celine se prestala oglašavati i na Instagramu, gdje objave sada dijeli njen tim, a ispod svake su brojni upiti obožavatelja o njenom zdravlju i povratku na pozornicu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...