REAGOVAO I GRADONAČELNIK TREBINJA MIRKO ĆURIĆ: "Politika se ne treba miješati u izgradnju aerodroma"

On je napomenuo da se i šezdesetih godina prošlog vijeka, kada se gradio aerodrom Čilipi u Dubrovniku moglo postaviti pitanje gdje taj aerodrom treba da se gradi.

  • Politika

  • 02. Apr. 2022  02. Apr. 2022

  • 4

"Nema potrebe da se politika upliće u izgradnju aerodroma u Trebinju, a gradononačelnik Dubrovnika Mato Franković ne treba ni da smeta, ako ne može da pomogne", poručio je danas gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić.

Ćurić je izjavio Srni da uslovi za gradnju aerodroma u Trebinju treba da budu ispunjeni, ali ne treba da se miješa politički dio, ako je riječ o dozvoli i ispunjavanju uslova.

On je napomenuo da se i šezdesetih godina prošlog vijeka, kada se gradio aerodrom Čilipi u Dubrovniku moglo postaviti pitanje gdje taj aerodrom treba da se gradi, a prema informacijama kojima on raspolaže, lokacija je bila bolja u Trebinju.

"Ja sam za to da se svi uslovi ispune, ali isto tako bez uplitanja politike. Nema potrebe za suvišnim komentarima da će gradnja aerodroma u Trebinju uticati na izvorište rijeke", rekao je Ćurić komentarišući to što je dubrovački gradonačelnik Mato Franković zatražio od Savjeta ministara da zaustavi izgradnju aerodroma u Trebinju.

On je dubrovačkom gradonačelniku poručio da ne smeta, ako ne može da pomogne u izgradnji aerodroma u Trebinju.

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković zatražio je od Savjeta ministara da zaustavi izgradnju aerodroma u Trebinju dok se ne ispita uticaj na okolinu preko državnih granica i utvrdi nepostojanje uticaja na izvorište rijeke Omble.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...