ŽELJKO KOMŠIĆ UPUTIO TELEGRAM SAUČEŠĆA: "Napustio nas je Kole, idealista i veliki profesionalac"

"Porodici Jovanović i svima koji su voljeli Kostu izražavam najiskrenije saučešće, uz nadu da će utjehu pronaći u svim lijepim trenucima koje su prošli sa svojim ocem, dedom i prijateljem", navodi Komšić.

  • Vijesti

  • 02. Apr. 2022  02. Apr. 2022

  • 0

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić uputio je telegram saučešća povodom smrti dugogodišnjeg bh. novinara Kostantina Jovanovića, njegovoj porodici i prijateljima.

"Danas nas je napustio Kostantin Jovanović. Naš dobri drug Kole. Doajen bosanskohercegovačkog novinarstva, idealista, veliki profesionalac. Nedostajat će njegov bosanskohercegovački duh, upornost i dobra duša. Kosta će ostati upamćen kao vrhunski profesionalac, čovjek blage i plemenite naravi pod čijim mentorstvom su brojni novinari započinjali svoje karijere.

Porodici Jovanović i svima koji su voljeli Kostu izražavam najiskrenije saučešće, uz nadu da će utjehu pronaći u svim lijepim trenucima koje su prošli sa svojim ocem, dedom i prijateljem", navodi Komšić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...