RUSI UNIŠTILI KUĆU SVJETSKOG PRVAKA U BOKSU, A NJEGOVA DJEVOJKA KAŽE: Uništili su sve, kao i uvijek. Životinje!"

Njihova kuća nalazi se u gradiću pored Irpina, oko kojeg su se vodile teške borbe

  • Svijet

  • 02. Apr. 2022  02. Apr. 2022

  • 0

Ukrajinci na nekim dijelovima ratišta uspijevaju povratiti okupirana područja od strane ruskih agresora, a nakon oslobođenja vidljive su rane koju su ostavili na imovini ukrajinskih građana.

Tako je na svom Instagramu supruga svjetskog prvaka u teškoj kategoriji Aleksandra Usika, Katarina, objavila fotografiju njihove kuće iz predgrađa Kijeva koje su bili zauzeli Rusi.

alt

Njihova kuća nalazi se u gradiću pored Irpina, oko kojeg su se vodile teške borbe, a na fotografijama se mogu vidjeti tragovi gusjenica tenka na travi i ostala devastacija.

Uništili su sve

Ruski svijet! Evo došao i meni. Uništili su sve, kao uvijek. Životinje”, napisala je Katarina na Instagramu.

“Znam da su nam bili u kući. Srušili su vrata, izvlačili iz kuća neke naše susjede. Ne znam što se sve događa tamo “, rekao je Usik o događanjima u njihovom gradiću.

Usik je bio zamrznuo svoju boksersku karijeru na početku agresije, ali je poslije dobio odobrenje da napusti Ukrajinu kako bi se mogao pripremiti za meč protiv Anthonyja Joshue.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...