UHAPŠEN ZBOG BRUTALNOG NAPADA: Prije osam godina dvojicu napao nožem, sinoć ubo još jednu osobu

U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenom osobom.

  • Hronika

  • 02. Apr. 2022  02. Apr. 2022

  • 0

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, tokom prethodne noći, neposredno nakon zaprimljene prijave, lišili su slobode osobu inicijala D.M. iz Banja Luke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila pokušaj ubistva, javlja Anadolu Agency (AA).

“Nadležnoj policijskoj stanici, sinoć, oko 00.10 sati prijavljeno je, da je u ugostiteljskom objektu u Banjoj Luci, lice D.M. flašom u predjelu glave zadalo udarac osobi S.Ć. iz Kozarske Dubice, a potom je zadalo ubod nožem u predjelu grudnog koša osobi D.S. iz Banje Luke, usljed čega su navedeni zadobili tjelesne povrede”, saopšteno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Osobama S.Ć. i D.S. je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjoj Luci .

“Osumnjičeno lice D.M. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opojnih droga u organizmu”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je u toku kriminalistička obrada D.M. nakon čega će ova osoba biti predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Srpskainfo je objavila da je zbog pokušaja ubistva uhapšen Dragan Miletić, koji je od ranije poznat po izvršenju teških krivičnih djela.

Miletić je u maju 2014. takođe uhapšen nakon što je dvojicu sugrađana ubo nožem.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...