I RANIJE JE BIO PRISUTAN U AKCIJAMA VUČIĆEVE SRPSKE NAPREDNE STRANKE: Ovo je batinaš koji je pretukao Pavla Grbovića (FOTO)

Grbovića je napalo sedam, osam huligana, oborili su ga na zemlju, udarali su ga pesnicama i šutirali ga, dok su njegovoj vjerenici izbili telefon iz ruku.

  • Regija

  • 03. Apr. 2022  03. Apr. 2022

  • 0

Predsjednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović danas je pretučen u naselju Nova Galenika u Zemunu, ispred biračkog mjesta, kada je uhvatio nepoznate osobe sa duplim biračkim spiskovima. Tom prilikom mu je rasječen dio glave i ima hematom, piše portal Direktno.rs.

Grbovića je napalo sedam, osam huligana, oborili su ga na zemlju, udarali su ga pesnicama i šutirali ga, dok su njegovoj vjerenici izbili telefon iz ruku.

"Nedugo nakon toga je na lice mjesta došla i policija, međutim nije smjela da uđe u prostorije odbora SNS-a na Galenici i mjesne zajednice kako bi identifikovala napadače", poručio je Pavle Grbović.

A jedan od batinaša koji je pretukao Pavla Grbovića jeste Aleksandar Kalezić (31 godina), ranije je bio prisutan u akcijama Srpske napredne stranke Zemun, čemu u prilog svjedoči i fotografija na sajtu SNS-a Zemun.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...